Ieteikumi

Dylon “Viss vienā” auduma krāsas krāsošanai veļas mašīnā

dylon machine
Šīs auduma krāsas piešķirs jūsu apģērbam un citiem auduma izstrādājumiem jaunas, spilgtas krāsas. DYLON piedāvā visu krāsu spektra iespējas, tāpēc, ja vēlaties izmaiņas, jūs varat atsvaidzināt savu garderobi, atdzīvināt kādu iemīļotu apģērbu vai paspilgtināt jau esošās krāsas audumā.
Kvalitatīvs, paliekošs, krāsu noturīgs rezultāts. Gatava lietošanai veļas mašīnā – vieglāk kā vēl nekad! Ar DYLON All-in-1 auduma krāsām krāsošana veļas mašīnā tagad ir kļuvusi vēl vienkāršāka.
Iegūtais krāsas tonis ir atkarīgs no 3 faktoriem:
  1. AUDUMA VEIDA

Kokvilnas, lina un viskozes audumi nokrāsojas pilnā spilgtumā. Jauktas šķiedras audumi (sintētiku saturoši, piemēram, poliesters) nokrāsosies nedaudz gaišākā tonī. Vilnas, zīda, pilnībā sintētiskas šķiedras (poliesters, akrils, neilons), kā arī audumi ar īpašu apdares materiālu, vai pēcapstrādi (piemēram, “tikai sausā tīrīšana,” vai “ugunsdrošs,” u.c.) nenokrāsojas ar šo krāsu.

2. AUDUMA DAUDZUMA

Ar vienu krāsas paciņu var nokrāsot līdz 600 g sausā veidā svērta auduma (piemēram, džinsi, 4 T-krekli, vai vannas dvielis) pilnā spilgtumā. Lielāka daudzuma audumi nokrāsosies gaišākā tonī (1 iepakojums var nokrāsot maksimums 1,8 kg auduma). Lai lielākam auduma daudzumam iegūtu pilnu krāsas spilgtumu, jāizmanto vairāki krāsu iepakojumi (2 iepakojumi uz 1,2 kg auduma).
3. SĀKOTNĒJĀ AUDUMA KRĀSAS
Gala rezultātā iegūtais tonis ir atkarīgs no auduma sākotnējās krāsas un tā struktūras. Spēkā ir krāsu sajaukšanās principi, piemēram, zila krāsa uz sarkanas krāsas auduma rezultātā iegūs purpura toni. Zila krāsa uz dzeltena auduma dos zaļu rezultātu. Vienu piesātinātu krāsas toni var pārkrāsot citā (vai pārkrāsot to gaišākā tonī) izmantojot DYLON PRE-DYE, kas audumu pirms krāsošanas padara gaišāku, paverot iespējas lielākai krāsu toņu iespējamībai. Pēc krāsošanas, auduma raksts var palikt redzams. Krāsošanas procesā var nenokrāsoties izšuvumi un šuves (ja tās ir no sintētiska materiāla). Krāsa var nenoklāt traipus, izbalējušas zonas, vai balinātas vietas.
INSTRUKCIJA
Kārtīgi izmazgājiet audumu/apģērba gabalu, pat ja tas ir jauns, lai atbrīvotos no traipiem vai neredzamiem ķīmiskiem pārklājumiem.
  1. Ielieciet mitru, nesalocītu apģērba/auduma gabalu veļas mašīnā.
  2. Pilnībā noņemiet plastmasas iepakojumu no bundžiņas. Noplēsiet vāciņu, kas atrodas krāsas bundžiņas virspusē un ielieciet krāsas bundžiņu veļas mašīnas veļai paredzētajā metāla tvertnē (virs auduma) stateniski vertikālā stāvoklī.
  3. Palaidiet pilnu kokvilnas audumiem paredzēto ciklu (neizmantojiet pirms-mazgāšanu, ekonomisko vai pus veļas daudzuma ciklus). Labākam rezultātam krāsot 40°C (krāsa iedarbojas 30°C – ja to prasa auduma materiāls).
  4. Kad mazgāšanas cikls ir pabeigts, izņemiet tukšu krāsas bundžiņu no veļas mašīnas. Pievienojiet veļas mazgājamo pulveri (tam paredzētajā nodalījumā) un palaidiet vēlreiz 40°C kokvilnas audumiem paredzēto ciklu.
  5. Izņemiet no veļas mašīnas audumu/apģērbu, pievienojiet veļas pulveri un palaidiet tukšu veļas mašīnu, lai atbrīvotos no atlikušās krāsas paliekām un to iztīrītu pilnībā (40°C vai 60°C).

Video instrukcija

Šī krāsa nebojā veļas mašīnu un neietekmē turpmākās mazgāšanas!

NODERĪGI PADOMI

  • Nosveriet sausu audumu, lai pārliecinātos, ka jūsu rīcībā ir pietiekošs krāsas daudzums.
  • Izmantojiet gumijas cimdus.
  • Žāvējiet audumu/apģērbu, izvairoties no tiešas karstuma vai saules gaismas iedarbības (nežāvēt uz radiatora).
  • Nepievienojiet sāli (tas jau ir iekļauts iepakojuma sastāvā).
  • Vienmēr izmantojiet visu/s iepakojumu/s.
  • Lietojot vairākus iepakojumus, iztukšojiet krāsas pulveri veļas mašīnas veļai paredzētajā metāla tvertnē. Pievienojiet mitru, nesalocītu audumu un turpiniet no lietošanas instrukcijas 3. punkta. Vienā lietošanas reizē izmantot ne vairāk kā 5 iepakojumus.
  • Lai izvairītos no veļas sagulšanās, kas var radīt nevienmērīgu nokrāsošanos, krāsojiet vienā reizē veļas daudzumu, kas nepārsniedz pusi no veļas mašīnas maksimālā tilpuma.
  • Pēc krāsošanas, pirmās pāris reizes nokrāsotos apģērba gabalus ieteicams mazgāt atsevišķi vai kopā ar citiem līdzīgas krāsas apģērbiem, lai pilnībā atbrīvotos no jebkādiem krāsas atlikumiem.
  • Gadījumā, ja mašīnā pēc krāsošanas ir palicis nedaudz krāsas, ieberiet/ielejiet metāliskajā veļas tvertnē nedaudz balinātāju, pievienojiet veļas pulveri tam paredzētajā nodalījumā un palaidiet tukšu mašīnu ciklu.
  • Nekrāsot publiskajās veļas mazgātavās.

Iegādājies interneta veikalā